Over mij…

Ik ben Irma Verbrugge en woon alweer 3 jaar met veel plezier in Nieuwland. Hier hebben we lekker de ruimte en genieten we van de natuur. Ik werk in het speciaal basis onderwijs en heb inmiddels een zoontje van 1,5. Dit is een drukke bedoening, ik ben gestart met mijn ondernemening om sieradenworkshops te geven. Ik merk dat ik dit met veel plezier doe maar dat er iets mist. Ik wil iets meer voor je betekenen. Daarom ben ik op het moment aan het brainstormen over wat ik daarnaast wil doen. Ik ben heel erg van het positief denken, groeidenken en ben aan het onderzoeken of coaching geven iets voor mij is. Ik wil mijn sieraden niet helemaal loslaten, daarom komt er op de website nog wel een kopje waar je workshops kan aanvragen en waar je dingen kan kopen.

Positief denken

Ik weet/merk uit ervaring dat dit veel met je kan doen. Je kan je leven zoveel meer waarde geven door de dingen die je doet met plezier te doen. Met een positieve mindset, waardoor alles veel lichter kan voelen. In deze tijd waarin er zoveel negatieve dingen in de wereld gebeuren vergeten we nog wel eens om de positieve dingen te zien en te waarderen. Maar hoe meer je focust op de positieve momenten in je leven, hoe makkelijker je door het leven gaat.

Groeidenken

Ik ben al jaren bezig met het groeidenken in mijn klas. De kinderen profiteren hier erg van en zij genieten er ook van om hiermee bezig te zijn. Wanneer we een weekje deze les overslaan, wordt er gelijk naar gevraagd! Hoe dit komt? Ook kinderen willen graag positief denken. Willen weten hoe zij moeilijke dingen toch kunnen doen. Hoe zij hun denken kunnen beinvloeden!

Coaching

Ik ben aan het onderzoeken of ik een coachingsopleiding kan gaan doen. Het lijkt me heel fijn om volwassenen en kinderen een positievere mindset te kunnen geven. Door hun te leren hoe je je eigen gedachte kan beinvloeden.

Contact

Heb je een vraag over een van de bovenstaande onderwerpen of wil je een sieradenworkshop aanvragen? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier.