Over mij…

Ik ben Irma Verbrugge en woon met veel plezier (in oktober alweer 3 jaar) in Nieuwland. Nu ik samenwoon met mijn vriend hebben we lekker veel ruimte. Ondertussen is onze eerste zoon Coen Thomas geboren. Mijn creatieve plekje in de schuur is inmiddels af! Ik werk naast mijn favoriete hobby (sieraden maken) in het speciaal basis onderwijs en ik hou van creatief bezig zijn. Ik ben al aardig wat jaren bezig met het verzamelen van kralen en het creeëren van kettingen, armbanden, oorbellen en boekenleggers. Nu de corona weer zo goed als weg is wil ik mijn schatten graag weer met jullie delen.

Vandaar dat ik een bedrijfje aan huis ben begonnen. Ik merkte met mijn eerste zoontje hoe druk je het kan hebben wanneer je net je eerste kleintje hebt gekregen. Ik wil graag een rustmoment voor andere jonge moeders creeëren. Ik kan erg genieten van het doorgeven van mijn kennis en het creeëren van nieuwe dingen in een ontspannen omgeving. Daarom wil ik met jullie nieuwe unieke sieraden creeëren!

Schrijf je daarom nu in voor een sieraden workshop!

Contact

Heb je vragen over een workshop of wil je een workshop bij jouw thuis laten organiseren? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier.