Het begin van een nieuw pad…

Ik ben al een tijdje aan het brainstormen wat ik nou wil. Er komen zoveel ideeën in me op. Ik vind het lastig omdat ik meer wil dan alleen sieradenworkshops geven. Ik bedoel hiermee, dat ik het leuk vind om te doen, maar ik wil iets meer diepgang in mijn aanbod. Daarom blijven de workshops, maar dan op aanvraag. Er komt wel ook een stukje verkoop aan van zelfgemaakte sieraden. En ik ga me verbreden door me te ontwikkelen in het groeidenken, positief denken en ik ben nog aan het uitzoeken of ik ook iets met coaching ga doen. Zie ook het kopje ‘over mij’ ! Ik hou je op de hoogte!

Ps: Vandaar dat mijn website ook in ontwikkeling is en er wat verandering zijn aangebracht en mogelijk nog komen!

Pps: de foto’s komen altijd van eigen bodem, want ook fotograferen is een hobby van mij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *