Info workshops op aanvraag

Ben je creatief en wil je iets moois maken voor jezelf? Omdat je het waard bent? En je tijd voor jezelf belangrijk vind? Dan ben je hier aan het goede adres! Ik geef workshops om sieraden te maken. Maak zelf je eigen ketting, armbanden of oorbellen!

De workshop duurt 2 uur en 45 minuten (voor een paar oorbellen is de tijd aangepast naar 1,5 uur). We beginnen met een inspiratie/meditatie momentje om je creativiteit aan te wakkeren. Daarna krijg je een introductie over verschillende technieken en mogelijkheden. De volgende stap is het uitkiezen en combineren van kralen. Hier krijg je ruim de tijd voor en kan je advies in krijgen. Wanneer je daarmee klaar bent, kan je de kralen tot een mooi
sieraad rijgen. Zodat we hem samen kunnen afwerken en mooi
kunnen verpakken. Tijdens de workshop kan je genieten van een heerlijk kopje thee/koffie of fris en een lekkere versgebakken versnapering.

Ik geef de workshops nu nog, alleen in het weekend.

Prijzen

  • € 27,50 workshop ketting of setje van 3 armbanden maken.
  • €12,50 workshop oorbellen maken (deze workshop duurt 1 uur)
  • combinaties van workshops kunnen in overleg de prijs worden afgestemd.

Als afronding kan je een mooi zakje of doosje uitzoeken om je sieraad in te bewaren of cadeau te geven. Krijg je steeds meer zin om te beginnen? Stuur dan nu een bericht naar:

callasier.iv@gmail.com