Info workshops

Ben je creatief en wil je iets moois maken voor jezelf? Omdat je het waard bent? En je tijd voor jezelf belangrijk vind? Dan ben je hier aan het goede adres! Ik geef workshops om sieraden te maken. Maak zelf je eigen ketting, armbanden of oorbellen!

De workshop duurt 2 uur en 45 minuten. We beginnen met een inspiratie momentje. Waarna je een introductie over verschillende technieken en mogelijkheden krijgt. Je krijgt daarna de tijd om kralen uit te kiezen en te combineren. Wanneer je daarmee klaar bent, kan je de kralen tot een mooi sieraad rijgen. Zodat we hem samen kunnen afwerken.

De kosten voor een workshop om een ketting of een setje van 3 armbanden te maken zijn € 27,50,-.
Voor een paar oorbellen €12,50-.

Tijdens de workshop kan je genieten van een heerlijk kopje thee/koffie of fris en een lekkere versgebakken versnapering.

Als afronding kan je een mooi zakje of doosje uitzoeken om je sieraad in te bewaren of cadeau te geven. Krijg je steeds meer zin om te beginnen? Schrijf je dan nu in op de workshop pagina!

___________________________________________________________________

Nu 2 nieuwe acties!

Voor 2 personen betaal je nu maar 45 euro voor één workshop!

En de sieradentriatlon! Je volgt 3 workshops voor maar 60 euro!

Bij de sieradentriatlon maak je de eerste workshop een ketting, bij de tweede workshop een set van 3 armbanden en bij de derde workshop een paar oorbellen! De data van de triatlons zie je staan op de workshop pagina!

Wil je met een groep vriendinnen meedoen aan een workshop is dit ook mogelijk. Of een workshop bij jou thuis? Mail dan naar callasier.iv@gmail.com